Açıklamaya göre, jandarma sorumluluk bölgesinde yapılan denetimlerde 566 kişi sorgulanırken, 267 araç kontrol edildi. Kurallara uymadığı tespit edilen 6 araca toplam 52 bin 126 TL trafik idari para cezası uygulanırken, 4 araç trafikten men edildi. Ayrıca, 1 şahsın 2.20 promil alkollü olarak araç kullandığı belirlenirken, bir başka şahsın üst aramasında 2 gram metanfetamin ele geçirildi. Olaylarla ilgili adli işlemlerin başlatıldığı bildirildi.

Hendek’te “Huzur Hendek” Uygulamaları Kararlılıkla Sürüyor

Polis sorumluluk bölgesinde ise 12 umuma açık işyeri ile 140 araç denetlenirken, 528 kişinin sorgusu yapıldı. Denetimler sonucunda 2 yoklama kaçağı şahıs yakalanırken, 3 araç sürücüsüne toplam 40 bin 514 TL trafik cezası kesildi ve 1 araç trafikten men edildi. Ayrıca, 25 bin 380 adet kaçak makaron ile 3,5 gram esrar olduğu değerlendirilen madde ele geçirilerek gerekli adli işlemlere başlandı.

Hendek’te “Huzur Hendek” Uygulamaları Kararlılıkla Sürüyor

Hendek İlçe Kaymakamlığı açıklamasında, ilçenin huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla denetimlerin kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.