Milli Takım bünyesinde yer alacak olan 6 Hendekli sporcu, bu prestijli turnuvada mücadele ederek şampiyonluk için ter dökecek. Sümeyye Zeynep Akgün, Emine Ebrar Temizel, Egemen Varlıca, Ali Efe Benli, Kayra Bahadıroğlu ve Ahmet Emin Uzunoğlu, zorlu rakiplerini geride bırakarak madalya kazanmayı ve Hendek'i en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor.

Hendek Belediyesi Karate Takımı Teknik Direktörü Nurkan Kayacık ve antrenör Ümit Atış, Milli Takım'a yıldızlar kategorisinde 6 sporcu vermenin gururunu yaşıyor. Antrenörler, "Yıldızlar kategorisinde 6 sporcumuzu milli takıma vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Milli takım kadrosuna seçilen sporcularımızı tebrik ediyoruz. Emeklerimizin karşılığını almak bizi de mutlu ediyor. Sporcularımıza güveniyoruz ve en iyi şekilde ülkemizi ve Hendek'imizi temsil edeceklerine inanıyoruz. Hepsine tam güvenimiz var" şeklinde konuştu.

Bu önemli turnuva için sporcularımıza başarılar diler ve onların göstereceği performansla gururlanacağımızı biliyoruz. Hendekli karatecilerin madalya kazanarak ülkemizi temsil etmelerini sabırsızlıkla bekliyoruz. Başarılarının devamını dileriz.