Bu uluslararası organizasyonda 72 ülkeden 3200 sporcu yer aldı. Temizel, gümüş madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti. Aynı müsabakalarda yer alan İlker Eren Özel ise üçüncülük karşılaşmasında mağlup olarak dördüncü sırayı tamamladı.

Hendekli Karateci Hırvatistan da ikinci oldu

Hendek Belediyesi Karate Takımı antrenörü Ümit Atış, her iki sporcusunu gösterdikleri mücadeleden dolayı kutladı. Atış, büyük bir organizasyonda kürsüye çıkmalarının mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Özellikle Yusuf Eren'in her turnuvada farkını ortaya koyarak başarılarına devam ettiğini vurgulayan Atış, dünya sıralamasında kendi kategorisinde birinci sırada yer alan Yusuf Eren'in aldığı puanlarla pozisyonunu korumaya devam ettiğine inandıklarını ifade etti. Ayrıca, Yusuf Eren'in başarısında maddi ve manevi olarak her zaman yanında olan ailesine teşekkür etti.

Hendekli Karateci Hırvatistan da ikinci oldu

Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcuları Yusuf Eren Temizel ve İlker Eren Özel'in başarılarından dolayı gurur duyan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, bu başarıların Hendek'i gururlandırmaya devam ettiğini söyledi. Başkan Babaoğlu, Yusuf ve İlker'in kendilerine yakışanı yaparak bir kez daha kürsüye çıkmayı başardığını belirtti.

Hendekli Karateci Hırvatistan da ikinci oldu