Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcusu Yusuf Eren Temizel, 17-19 Kasım tarihleri arasında Slovenya'da düzenlenecek Ümit Genç U21 Balkan Karate Şampiyonası'na katılmak üzere Milli Takım kafilesi ile yola çıkacak.

Hendek'i Temsil Edecek

Her katıldığı turnuvada başarılı sonuçlara imza atan Yusuf Eren Temizel, Slovenya'da düzenlenecek olan şampiyonada Hendek'i temsil edecek. Antrenörler Ümit Atış ve Volkan Karagöz, Yusuf Eren Temizel'e güven duyduklarını ifade ederek, "Yusuf Eren Temizel'e güveniyoruz, ülkemizi ve ilçemizi en iyi şekilde şampiyonada temsil edecektir. Her turnuvada gösterdiği başarılarla dikkat çeken Yusuf Eren, bu şampiyonada da Altın madalya hedefliyor. Kendisine inanıyor, güzel sonuçlar alarak ülkemize döneceğine yürekten inanıyoruz. Ona ve Milli Takım kafilemize başarılar dileriz" dedi.

Hendek'i Temsil Edecek

Yusuf Eren Temizel, Çarşamba günü Milli Takım kafilesi ile birlikte Slovenya'ya hareket edecek. Şampiyonada Hendek ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etme hedefiyle yola çıkacak olan genç karateciye başarılar dileriz.