Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Hendek Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde düzenlenen koordinasyon toplantısı, Genel Sekreter Gökhan ERGEN, Genel Sekreter Yardımcısı Hakan KOCAMAN, Daire Başkanları ve Fakülte Meslek Yüksekokulu Sekreterleri'nin katılımıyla gerçekleşti.

Toplantı öncesinde, katılımcılara özel bir kahvaltı düzenlendi. Hendek Belediye Başkanı Turgut BABAOĞLU'nun da katıldığı kahvaltıda, Belediye Başkanı misafirlere hoş geldiniz dileklerini ileterek, bir araya gelmenin önemine vurgu yaptı.

Hendek Meslek Yüksekokulu'nda Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Hendek Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, üniversite yönetimi, genel sekreterlik, daire başkanları ve fakülte sekreterleri arasında bilgi alışverişi ve koordinasyonun artırılması hedeflendi. Toplantı, kurumlar arası işbirliğini güçlendirmek ve öğrencilere daha iyi hizmet sunmak amacıyla düzenlenmiştir.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Hendek Meslek Yüksekokulu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen bu toplantı, kurumların bir araya gelerek daha etkili bir iletişim ve işbirliği ağı oluşturmasına katkı sağladı.