Hendek Karate Takımı 67 Madalya ile en çok madalya kazanan takımı oldu.

Hendek Karate Takımı 67 Madalya ile en çok madalya kazanan takımı oldu.

Karasu'da gerçekleşen Cumhuriyet Bayramı Karate Turnuvası'nda Hendek Belediyesi Karate Takımı büyük bir başarıya imza attı. Hendekli karateciler, toplamda 67 madalya kazanarak bu turnuvanın en çok madalya kazanan takımı oldu.

Hendek Karate Takımı 67 Madalya ile Şampiyon-111Hendek Karate Takımı 67 Madalya ile en çok madalya kazanan takımı oldu.Hendek Karate Takımı 67 Madalya ile Şampiyon-19Hendek Karate Takımı 67 Madalya ile Şampiyon-17Hendek Karate Takımı 67 Madalya ile en çok madalya kazanan takımı oldu.Hendek Karate Takımı 67 Madalya ile Şampiyon-14Hendek Karate Takımı 67 Madalya ile Şampiyon-12

17 kulüpten 480 sporcu katıldığı müsabakalarda Hendek Belediyesi Karate Takımı, Teknik Direktör Nurkan Kayacık ve antrenörler Ümit Atış ve Volkan Karagöz yönetiminde büyük bir performans sergiledi. Müsabakalardan 27 altın, 15 gümüş ve 25 bronz madalya ile ayrılan Hendekli karateciler, toplamda 67 madalya ile büyük bir başarı elde ettiler.

Hendek Karate Takımı 67 Madalya ile Şampiyon-113

Hendek Karate Takımı 67 Madalya ile Şampiyon-11

Hendek Belediyesi Karate Takımı, bu şampiyonada en çok madalya kazanan kulüp unvanını elde ederek büyük bir gurur yaşadı. Teknik direktör ve antrenörler, Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılı nedeniyle düzenlenen turnuvada emeği geçen herkesi kutlayarak güzel bir organizasyonun başarıyla tamamlandığını vurguladılar.

Hendek Karate Takımı 67 Madalya ile Şampiyon-13

Hendek Karate Takımı 67 Madalya ile Şampiyon-15

Aynı zamanda, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'na desteklerinden dolayı teşekkür eden antrenörler, sporcuların gösterdikleri performanstan son derece memnun olduklarını belirttiler. Turnuvanın düzenlenmesine katkı sağlayan herkese teşekkür edilirken, Hendek Belediyesi Karate Takımı büyük bir gurur yaşayarak Hendek'i başarıyla temsil etti.

Hendek Karate Takımı 67 Madalya ile Şampiyon-18

Hendek Karate Takımı 67 Madalya ile Şampiyon-112