Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanlığı, Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir, Şube Başkan Yardımcıları İbrahim Yılmaz ve Resul Yüksel ile birlikte Hendek İtfaiye Daire Başkanlığı'nda görev yapan üyelerini ziyaret etti. Ziyaret kapsamında gerçekleştirilen sohbet ortamında, sendika yöneticileri ve itfaiye çalışanları arasında samimi bir hasbihal gerçekleşti.

Hendek İtfaiyesi Çalışanlarını Ziyaret Etti-2

Ziyaret hakkında bilgi veren Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir, "Şube Başkan Yardımcılarımız ve beraberindeki heyetimizle birlikte, Hendek İtfaiyesi çalışanlarımızı ziyaret ettik. Bu tür ziyaretlerimizde amacımız, üyelerimizin sorunlarını dinlemek, ihtiyaçlarını anlamak ve onlara destek olabilmektir. İtfaiye personelimizle güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Sendika olarak, üyelerimizin hak ve çıkarlarını koruma, çalışma koşullarını iyileştirme adına her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Hendek İtfaiyesi çalışanları da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, sendika temsilcilerine teşekkür ettiler. Ziyaretin, çalışanlar arasındaki iletişimi güçlendirdiği ve sendika ile işbirliğini pekiştirdiği belirtildi.