23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile Hendek Belediye Başkanlığı koltuğuna Şehit Mahmutbey İlköğretim Okulu 6. Sınıf öğrencisi Görkem Diler oturdu. Diler, daire müdürlerine talimatlar yağdırdı.

Hendek Belediye Başkanlığı koltuğuna yeni Başkan’ın ilk talimatı okul çevresinde kanal ve doğalgaz nedeni ile bozulan yolların yapılması oldu. Başkan Diler, okul spor salonlarının iyileştirilmesini ve Çocuk Dünyası’nın 23 Nisan’da 0-10 yaş grubuna ücretsiz olarak kullandırılmasını istedi.  

Şehit Mahmut Bey İlköğretim Okulu Müdürü Nizamettin Akmanlar ile birlikte Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi makamında ziyaret eden Görkem Diler, Başkan İnci’ye çiçek vererek Hendek Gençlik Merkezi’ni ilçeye kazandırdığı için teşekkür etti.


Başkan İnci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak “Biz ilçelerimizi Atalarımızdan miras almadık, siz gençlerimizden emanet aldık.  İlçemizi siz gençlerimizin her alanda kendi geliştirebilecekleri tesislerle donattık. Çocuklarımızın eğitimi için okullar yaparak, İngilizce öğrenimini teşvik için İngiltere’ye gönderdik. Sizlere düşen sadece çalışmak ve kendinizi geliştirmek. Dünya’nın bize ihtiyacı var. İnşallah, 21. Yüzyıl Türkiye’nin asrı olacak”dedi.