İlçemiz Hendek’te Nüfusun her geçen gün arttığı, ticari ve zaruri işlemlerin yanı sıra birçok konuda faaliyetlerini sürdüren noter sayısı gelen talepler doğrultusunda 2 ye yükseltildi. 

Bir süredir açılması noktasında büyük çabaların gösterildiği Hendek 2. Noteri sonunda açıldı.
 Hendek 2. Noter açıldı

Uzun yıllar Avukatlık Mesleğini Sürdüren , Aslen Akyazı Altın Dere Mahallesinden olan Yakup Ali Çakmak’ın gerekli tüzük ve şartları yerine getirerek, Bundan 3 yıl önce ilk olarak Diyarbakır Lice İlçesinde noterlik faaliyetlerine başladı. 

Ardından Sürdürdüğü çalışmalar neticesinde Memleketi Sakarya’ya da bir 2. Noterin açılması hususunda çabaları sonucu Hendek 2. Noterliğini gerekli şartlar ve koşulların sağlanması sonucunda Hendek’te açtı. 

Hendek 2. Noter açıldı

Geçmiş Gelen tecrübelerin yanı sıra Hendek’te Uzun Yıllar Noter faaliyetlerini sürdüren iyi bir kadro kuran 2. Noter Başpınar Mahallesi , Hendek Vergi Dairesi Karşısındaki , İçözler P. nin giriş katında açıldı.

Hendek 2. Noter açıldı
 
Çalışma saatleri olarak sabah 08:30 - 12: 00 , 13:30 - 17:30 saatlerinde faaliyetlerini sürdüren noter de bir çok işlem yapılabilmekte. Noterin Mesai saatleri içindeki danışma hattı 0546 907 54 54  olarak telefondan bilgi ala bildiğiniz belirtildi.