Takım, tecrübeli usta Mustafa Çelik yönetiminde Karapürçek'teki tesislerde çalışmalarını sürdürüyor. Toplam 25 sporcunun yer aldığı ekipte, farklı boylarda iddialı pehlivanlar yer alıyor. Takımın hedefi, sezona iyi bir başlangıç yaparak Tarihi Edirne Kırkpınar Güreşleri'nde birincilik elde etmek.

Sakarya Güreş Kulübü Yağlı Güreş Takımı hazırlıklarına devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen antrenmanda, ilk kispetler giyildi. İlimizde tanınmış bir güreş programcısı ve gazeteci olan Cemil Tekin, antrenmanı yerinde izledi. Hendekli Başpehlivanlar Ahmet Kavakçı ve Süleyman Aykırı da iddialı geçen yağlı güreş antrenmanına katıldılar.

Sakarya Güreş Kulübü Yağlı Güreş Takımı hazırlıklarına devam ediyor.

Antrenmanlar haftanın 5 günü gerçekleştiriliyor ve ağırlık, fitness, koşu, karakucak idmanı ve yağlı güreş antrenmanları şeklinde yapılıyor. Takımın baş antrenörü Mustafa Çelik, yaptığı değerlendirmede, "2023 yağlı güreş sezonu hazırlıklarımız oldukça verimli geçiyor. Hedefimiz, Allah'ın izniyle Tarihi Edirne Kırkpınar'da birincilik elde etmek. Bu noktada bize destek veren başta Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem Yüce, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Sayın Cevat Ekşi, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı Sayın İlhan Şerif Aykaç ve herkese teşekkür ediyorum. Yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır" dedi.