Hendek Hicriye Mahallesinden

Hicriye Mahallesi’nden Kesim Aydın’ın eşi, İsmet Aydın’ın yengesi, Ömer ve Yunus Emre Aydın’ın babaannesi, Hicriye Köyü eski Muhtarı Yakup Aydın’ın annesi, Feride Aydın vefat etmiştir.Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.Cenazesi Bugün Hicriye Mahallesi Camii’nde kılınacak İkindi namazına müteakip Hicriye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Hendek Kargalıhanbaba Mahallesinden

Kargalıhanbaba Mahallesi’nden Merhum Abdurrahman Bayrak’ın eşi, Nuri, Recep ve Metin Demir’in halası, Seniye Bayrak vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Kargalıhanbaba Mahallesi Camii’nde kılınacak İkindi namazına müteakip Kargalıhanbaba Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Hendek Kahraman Mahallesinden

Kahraman Mahallesi’nden Merhum Mustafa İslam’ın eşi, Mustafa ve Abidin Gevher’in ablası, Mustafa Gündüz, Vecdi Çaçur, Mustafa Güler ve Kemal Salık’ın kayınvalidesi, Davut ve Haydar İslam’ın annesi, Nezaket İslam vefat etmiştir.Cenazesi Bugün Kahraman Mahallesi Camii’nde kılınacak Öğle namazına müteakip Kahraman Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Hendek Yarıca Mahallesinden

Yarıca Mahallesi’nden, Yakup Acar’ın eşi, Yılmaz, Şaban, Hasan, Hacer ve Nurgül Acar’ın annesi, Emine Acar vefat etmiştir.Cenazesi Bugün Yarıca Mahallesi Camii’nde kılınacak İkindi namazına müteakip Yarıca Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Hendek Hicriye Mahallesinde ,  Kargalıhanbaba Mahallesinde , Kahraman Mahallesinde ,  Yarıca Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.