"YUSUF EREN TEMİZEL, AVRUPA KARATE ŞAMPİYONASI İÇİN HEYECANLA GÜN SAYIYOR

Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcusu Yusuf Eren Temizel, 9-11 Şubat tarihleri arasında Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te düzenlenecek Ümit Genç ve U21 Avrupa Karate Şampiyonası için heyecanla gün sayıyor. Erzurum'da milli takım kampında sürdürdüğü hazırlıklarla formunu koruyan Temizel, Avrupa Şampiyonluğu için kararlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

HEDEF AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU

Hendek Belediyesi Karate Takımı Antrenörleri tarafından yapılan açıklamada, "Hedefimiz Avrupa Şampiyonluğu. İnşallah sporcumuz, ülkemizi ve Hendek'i en iyi şekilde temsil ederek, şampiyonayı altın madalya ile tamamlayacak. Güvenimiz tam, Yusuf Eren'in azmi ve kararlılığıyla büyük bir başarı elde edeceğimize inanıyoruz" denildi.

BABAOĞLU: SPORCUMUZA GÜVENİYORUZ

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu da sporcuya başarılar dileyerek, "Hendek olarak, Yusuf Eren Temizel'in Avrupa Şampiyonası'nda elde edeceği başarıları büyük bir gurur ve heyecanla bekliyoruz. Kendisine güveniyor, başarılarının devamını diliyoruz" şeklinde konuştu.

Yusuf Eren'in, milli takım kampında geçirdiği süreç ve Hendek Belediye Karate Takımı'nın desteğiyle umut dolu bir şekilde Avrupa Şampiyonası'na hazırlandığı belirtiliyor. Sporcu, ülkesini en iyi şekilde temsil etmek adına tüm enerjisini bu önemli müsabakalara odaklamış durumda."

Haber. : Hendek Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler