Sakarya Valisi Sayın Yaşar Karadeniz, ilimizdeki çalışmaları ve faaliyetleri yakından takip ederek toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Vali Karadeniz, makamında gerçekleştirdiği görüşmelerde, il müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulunuyor.

Bu kapsamda Vali Karadeniz, İl Göç İdaresi Müdürü Hülya Korkut'u makamında ağırlayarak teşkilatın çalışmaları hakkında brifing aldı. Vali Karadeniz, görevlerinde başarılar dileyerek İl Göç İdaresi'nin önemli misyonunu vurguladı.

Ayrıca Vali Karadeniz, Sakarya İl Jandarma Komutanlığı görevini yürütürken Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutan Yardımcılığı'na atanan Jandarma Albay Aydın Kutlu ile yeni görevinin ve görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yeni Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz’e Ziyaretler Sürüyor

Vali Karadeniz, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle de bir araya gelerek ilimizdeki çalışmaları ve faaliyetleri yakından inceledi. Toplumun farklı kesimleriyle iş birliği içerisinde olunacağının altını çizen Vali Karadeniz, sivil toplumun katkılarının büyük önem taşıdığını belirtti.

Vali Karadeniz ayrıca, Yeniden Refah Partisi İçişleri ve Kamu Politikaları Başkanı Mustafa Kazım Alpay, SAÜ Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı-Özel Şahin Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Gürsoy Alagöz ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Rıdvan Duran'ı da makamında kabul ederek iyi dileklerini iletti.

Yeni Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz’e Ziyaretler Sürüyor

Vali Karadeniz, sivil toplumun ve kamu kurumlarının iş birliğiyle ilimizdeki çalışmaların daha etkin bir şekilde sürdürüleceğini ifade ederken, ziyaretlerin ardından misafirperverlikleri için teşekkür etti."