Hendek'in gözde mahallelerinden biri olan Uzuncaorman'da uzun yıllardır yaşayan Osman YAZICI, mahallesinin muhtarlık için adaylığını resmi olarak açıkladı. Uzuncaorman Mahallesi'nin bir ferdi olarak büyüklerinden aldığı destek ve mahalle sakinlerinden gelen teveccühle adaylık kararını duyuran YAZICI, mahallesine hizmet etme arzusuyla adım attığını belirtti.

YAZICI, Hendek Uzuncaorman Mahallesi Muhtar Adaylığını Açıkladı

Osman YAZICI, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Değerli Uzuncaormanlı Hemşerilerim, Hendek'imizin en gözde mahallelerinden biri olan ve büyük bir aile olarak gördüğüm Uzuncaorman Mahallesi'nin bir ferdi olarak, büyüklerimizin tensipleri ve siz değerli dostlarımın teveccühleri ile yerel seçimlerde muhtarlık için adaylığımı açıklıyorum. Amacım, gerek insani gerek idari olarak edindiğim tüm bilgi, beceri ve tecrübelerimi siz değerli hemşerilerim ve mahallemiz için sarf edip önceki dönemlerde yapılan güzel hizmetleri ileri taşıyacak daha güzel projeleri hayata geçirmektir."

Adaylığını duyururken mahalle sakinlerinden destek beklediğini vurgulayan Osman YAZICI, bu süreçte mahalle için birlik ve dayanışma içinde olmayı hedeflediğini ifade etti. YAZICI, "Bu kapsamda siz değerli büyüklerimin, dost ve kardeşlerimin desteklerini bekliyorum. Bu vesile ile seçimlerin mahallemize ve hakkımızda hayırlı olmasını diliyorum. Saygılarımla, Osman YAZICI, Uzuncaorman Mahallesi Muhtar Adayı." şeklinde konuştu.