*Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Hendek Meslek Yüksekokulu'na bağlı “Etkinlik Atölyesi Topluluğu” ve "Genç Yeşilay Topluluğu" öğrencileri, Gönüllülük Çalışmaları dersi kapsamında Öğr. Gör. Sezgin BIÇAK rehberliğinde Akyazı’daki “TOBB, Hüsamettin Bayraktar Ortaokulu”nu ziyaret etti.

Hendek Meslek Yüksekokulu'na bağlı “Etkinlik Atölyesi Topluluğu” faliyetlerini sürdürüyor-1 (1)

Ziyaret kapsamında Yeşilay Gönüllüsü tarafından öğrencilere verilen eğitim sonrasında, keyifli etkinliklere geçildi. Bilek güreşi, koca ayak, halat çekme ve farkındalığın farkında ol oyunları öğrencilere eğlenceli anlar yaşattı. Her oyun sonunda öğrencilere kitap, kalem ve çeşitli özel hediyeler takdim edildi.

Öğrenciler arasında olumlu bir etkileşim ve paylaşım atmosferi oluşturan etkinlik, aynı zamanda sosyal sorumluluk bilinci kazanmış gençlerin bir araya gelmesine vesile oldu. Öğrenciler, bu tür etkinliklerin eğlenceli ve öğretici bir şekilde bir araya getirilmesinin toplumsal farkındalığa katkı sağladığını belirterek, benzer etkinliklerin devam etmesini dilediler.

Hendek Meslek Yüksekokulu'na bağlı “Etkinlik Atölyesi Topluluğu” faliyetlerini sürdürüyor-3

Bu anlamlı ziyaret, üniversite öğrencileri ile ortaokul öğrencileri arasında güçlü bir bağın kurulmasına ve toplumsal dayanışmanın güçlenmesine katkı sağladı.