İlçede Neler oluyor, dört yanımız billboard tabelaları ile donatılıyor… kimi tabelalar kurulup sökülüyor, yapbozlar vatandaşın aklına ters giden bir şeylerin olduğu konusunda düşünmelerine neden oluyor. Hendek Köprü başı girişinde cephe tabelaları görüş açısını kapatacak tepkisi…

İlçemiz Hendek’in birçok noktası billboard denilen reklam panolarıyla donatılıyor. Çeşitli alanlarda yolların görüş açılarını kapatan billboard tabelaları vatandaşlarca kazalara sebebiyet verebileceği ida ediliyor.

Hendek D-100 karayolu Hendek Köprübaşı Trafik ışıklarından Hendek’e giriş yönüne önce dikilen ardından çeşitli nedenlerle sökülen ve yenilerinin dikilmesi için papup çalışması yapıldığı iddia edilen alana eğer tabelaların dikilmesi sonrasında bölgeye yan yoldan gelen sürücülerin karşı yönden gelen kişi ve araçları görememe olasılığının yüksek olduğu belirtiliyor.

Eğer yanlış bir uygulama var ise yanlıştan bir an önce dönülmesi için yetkililere seslenen çevre sakinleri, en dikkat gerektiren alanlara reklam panolarının dikilmesi konusunda çekingelerinin olduğunu belirtiyorlar.

Ayrıca Hendek Dış Hatlar Terminalinde yer alan ve Hendek bayraktepe mahallesi ile birleştiren köprünün alt alanına dikilen tabelalarında, yukarıdan aşağı gelmekte olan ve D-100 karayoluna terminal yönünden giriş yapmak için manevra yapan otobüs ve araçların görüş açısını kapattığı, üst geçitlerin ayaklarına yapılan billboard tabelalarının kazalara sebebiyet vereceği düşünülüyor.