Şırnak'ın Pençe-Kilit Harekât bölgesinde gerçekleşen terörist saldırısında şehit olan kahraman silah arkadaşlarımız için Şırnak'ta düzenlenen veda töreni, yürekleri dağladı. Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, törene katılan üst düzey askeri yetkililerle birlikte, şehitlerimizin anısına düzenlenen törende yer aldı.

Şehit Düşen Kahramanlarımıza Veda Töreni Düzenlendi

23’üncü Piyade Tümen Komutanlığındaki törende, P.Ütğm. Gökhan Delen, P.Uzm.Çvş. Serkan Sayin, P.Uzm.Çvş. Hakan Gün, P.Uzm.Çvş. Ahmet Köroğlu, P.Söz. Er Müslüm Özdemir, P.Söz. Er Kemal Batur, P.Söz. Er Emrullah Gülmez, İs.Söz. Er Murat Atar ve İs.Söz. Er Muhammed Tunahan Evcin için saygı duruşunda bulunuldu.

Şehit Düşen Kahramanlarımıza Veda Töreni Düzenlendi

Törene Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu da katılarak şehitlerimizin ailelerine başsağlığı diledi.

Kahraman şehitlerimiz, düzenlenen törenin ardından memleketlerine uğurlanmak üzere defnedilmek üzere yola çıkarıldı. Türkiye, bu fedakâr askerlerin verdiği mücadeleyi asla unutmayacak ve onların aileleriyle birlikte olduğunu bir kez daha hissettirecektir. Şehitlerimizin aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyor, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Allah rahmet eylesin.