Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri, Hendek ve 16 ilçede bulunan toplam 915 mezarlıkta ot biçme, temizlik, bakım ve onarım çalışmalarını titizlikle yürütüyor.

Kurban Bayramı öncesi hazırlık kapsamında, Sakarya Büyükşehir Belediyesi, mezarlıkların temizlik ve bakımını üstleniyor. Ekipler, kent genelinde bulunan 16 ilçe ve kent merkezindeki toplam 915 mezarlıkta ot biçme, temizleme, bakım ve onarım çalışmalarını özenle sürdürüyor.

Sakarya İl Genelinde Mezarlıklar Bayrama Hazırlanıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi yetkilileri yaptıkları açıklamada, "Kurban Bayramı öncesi çalışmalarımıza bir ay önceden başladık. 16 ilçede bulunan toplam 915 mezarlıkta oluşturduğumuz temizlik ekiplerimizle ot biçme, temizlik ve onarım çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Bizim için değerli olan vefat eden vatandaşlarımızın defin alanları, uzayan otların biçilmesi ve yapılan onarım çalışmalarıyla tertemiz hale getiriliyor. Vatandaşlarımız, Kurban Bayramı'nda kabristan ziyaretlerini kolaylıkla gerçekleştirebilecek" şeklinde ifadelerde bulundu.

Bu çalışmalarla birlikte Sakarya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların Kurban Bayramı sürecinde mezarlıkları temiz ve düzenli bir şekilde ziyaret edebilmelerini sağlamayı amaçlıyor.