Hendek ilçesinde merakla beklenen Redd GYM Spor Salonu, Remzi Efendi Caddesi'nde kapılarını sporsever Hendek halkına açıyor. Açılışa özel olarak erken kayıt indirimleri sunan spor salonu, yarın 30 Temmuz saat 16:00'da düzenlenecek açılış töreniyle hizmete başlayacak.

Redd GYM Spor Salonu, en yeni teknolojilerle donatılmış birçok spor aletine sahip olacak. Üst vücut, alt vücut ve cardio çalışmalarının yanı sıra birçok yeni nesil spor aleti de burada yer alacak.

Redd GYM Spor Salonu Hendek'te Sporseverlerle Buluşuyor

Haftanın 6 günü boyunca hizmet verecek olan spor tesisinde erken kayıt indirimi olarak 550 TL belirlenirken, 31 Temmuz itibariyle indirimin sona ereceği duyuruldu. Bu tarihten sonra kayıtların 650 TL ücretle devam edeceği açıklandı.

Redd GYM Spor Salonu Hendek'te Sporseverlerle Buluşuyor

Erken rezervasyon ve kayıt imkanlarından yararlanmak isteyenler, Başpınar, Remzi Efendi Cd. No:28 İç Kapı: A, adresinde , 05438283656 numaralı telefondan bilgi alabilirler.

Redd GYM Spor Salonu Hendek'te Sporseverlerle Buluşuyor

Hendek halkını sağlıklı ve aktif bir yaşam için Redd GYM Spor Salonu'na davet ediyoruz. Açılış törenine katılım göstererek en yeni spor aletleriyle tanışabilir, erken kayıt indirimlerinden faydalanabilirsiniz. Spor dolu günlerde buluşmak dileğiyle.