Kırşehir ilinde gerçekleştirilen Okul Sporları Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası'nda Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcularından ve Hendek Şehitmahmutbey Ortaokulu öğrencisi Özgür Çağan Ergöz, Yıldız Erkek (+)58 kg kategorisinde Türkiye ikincisi olarak büyük bir başarı elde etti.

Ergöz'ün gösterdiği üstün performansı gururla karşılıyoruz. Büyük çekişmelerin yaşandığı maçlarda mücadele ederek kürsüde yerimizi aldık. Şampiyonluk hedefimiz vardı, ancak bu yıl kısmet olmadı ve Türkiye ikincisi olarak müsabakayı tamamladık.

Özgür Çağan Ergöz, Türkiye Karate Şampiyonasında İkinci Oldu

Özgür Çağan'ın her katıldığı turnuvada kürsüde yer alarak devam etmesiyle gurur duyuyoruz. İnanıyoruz ki, önünde daha da güzel başarılar var. Kendisine emek veren herkese teşekkür ediyoruz. Çalışmalarımıza devam ederek daha ileriye yönelik adımlar atmaya devam edeceğiz.

Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çekiçcioğlu ve Hendek Şehitmahmutbey Ortaokulu Müdürü Recep Yazıcı'nın sağladığı destekler için teşekkür ediyoruz. Özgür Çağan'ın başarısına katkıda bulunan bu değerli isimlere minnettarız.

Özgür Çağan Ergöz, Türkiye Karate Şampiyonasında İkinci Oldu

Özgür Çağan Ergöz, elde ettiği bu ikincilikle bir kez daha yeteneklerini kanıtladı ve gelecekteki hedeflerimiz için umut verdi. Kendisine gelecek turnuvalarda başarılar diliyoruz ve desteklerimizi sürdüreceğimizi belirtmek istiyoruz.