"HENDEK BELEDİYESİ KARATE TAKIMI MADALYAYA DOYMUYOR 

Hendek Belediyesi Karate Takımı, 26 Aralık 2023 tarihinde Sakarya Yenikent Spor Salonu'nda düzenlenen Okul Sporları Gençler İl Seçmelerinde büyük bir başarı elde ederek toplamda 19 madalya ile turnuvayı tamamladı.

Karate Takımı Başarıyla Hendek'i Temsil Etti

14 SPORCU BÖLGELER ARASI SEÇMEYE HAK KAZANDI

Hendek Belediyesi Karate Takımı 7 altın madalya, 7 gümüş madalya, ve 5 bronz madalya olmak üzere toplamda 19 madalya ile turnuvayı tamamladı. Bu muazzam başarıyla il seçmelerini tamamlayan 14 sporcu, bir sonraki aşama olan Bölgeler Arası Seçmeye katılmaya hak kazandı. Antrenörler, sporcularını yaptıkları açıklamada övgüyle bahsederek, "Mücadele eden bütün sporcularımızı tebrik ediyor, bir sonraki etap olan bölgeler arasını başarılı bir şekilde geçerek final etabına katılmak istiyoruz. Çalışmalarımıza devam edin, elimizden geleni yapacağız. Ayrıca Sporcularımızın yanında duran Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve Milli Eğitim Müdürü Murat Çekiçcioğlu'na gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederiz " şeklinde konuştular.

Karate Takımı Başarıyla Hendek'i Temsil Etti

BABAOĞLU: TEBRİK ETTİ

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ise sporcuları kutlamak için bir konuşma yaptı. Başkan Babaoğlu, "Sporcularımızın bu üstün performansı, Hendek'i gururlandırdı. Bu başarıda emeği geçen tüm sporcularımızı, antrenörlerimizi ve destek veren herkesi tebrik ediyorum. Bir sonraki aşamada da başarılarınızın devamını diliyorum." dedi.

Hendek Belediyesi, sporcularının başarılarına olan desteğini sürdürmeye kararlı bir şekilde devam ederken, ilerleyen günlerde Bölgeler Arası Seçmelerde gösterecekleri performansı heyecanla bekliyor.

Karate Takımı Başarıyla Hendek'i Temsil Etti

Altın Madalya Kazanan Sporcular;

Caner Atış  , Özgür Çağan Ergöz  , Efe Kakış  , Mehmet Efe Kayacık  , Efe Dere  , Zümra Arslanoğlu  , İnci Varoğlu

Gümüş Madalya Kazanan Sporcular;

Selin Pantu  , Ecrin Gezgin , Zeynep Hayırlı   , Belinay Kaya  , Talha Temizel  , Güven Dere  , Sefa Onur Er 

Bronz Madalya Kazanan Sporcular

İlayda Pazarlıoğlu  , Hatice Sudenaz Aygün  , İlkin Erva Özel  , Yağmur Yeşil   , Azra Yılmaz 

Haber. : Hendek Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler