İstanbul'da gerçekleşen Uluslararası Marmara Cup Karate Turnuvası, 13 farklı ülkenin katılımıyla büyük bir heyecana sahne oldu. Hendek Belediye Karate Takımı sporcuları, bu prestijli organizasyonda muhteşem bir performans sergileyerek toplamda 5 madalya kazandı.

Takımın başarılı sporcularından Egemen Varlıca, 52 kiloda gösterdiği üstün performansla şampiyonluk ipini göğüsledi. Ahmet Emin Uzunoğlu ve Kayra Bahadıroğlu ikincilik, Ali Efe Benli ile Sümeyye Zeynep Akgün ise üçüncülük madalyalarını aldı.

İstanbul dan Hendek'e madalyalarla döndüler.

Hendek Belediyesi Karate Takımı Teknik Direktörü Nurkan Kayacık ve antrenör Ümit Atış, sporcularının başarılarından dolayı büyük gurur duyduklarını belirttiler. Ay yıldızlı formayla mücadele ederek kürsüde yer alarak ülkelerini ve ilçelerini gururla temsil eden sporcuları ve destek olan ailelerini kutladılar.

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'na da özel teşekkürlerini ileten ekip, verdiği destek ve motivasyon sayesinde bu başarıya ulaştıklarını vurguladılar. Hendek'in sporcularına ve spor etkinliklerine verdiği önem ve desteğin takımın başarısında büyük etkisi olduğunu belirterek, ilçenin spor alanındaki gelişimine katkı sağlamaktan gurur duyduklarını ifade ettiler.

İstanbul dan Hendek'e madalyalarla döndüler.