Sakarya'nın gururu Şehit Mahmutbey Ortaokulu öğrencileri, Hentbol dalında elde ettikleri birincilikle adlarını duyurdu. Başarılarını paylaşmak ve tebriklerini iletmek amacıyla, öğrenciler ve öğretmenler, Hendek Milli Eğitim Müdürü Murat ÇEKİÇCİOĞLU'nu ziyaret etti.

Ziyaret sırasında öğrencilerin gözlerindeki gurur ve heyecan, başarılarını paylaşmanın mutluluğunu yansıtıyordu. Öğrenciler, ellerindeki birincilik kupasıyla gururla poz verirken, öğretmenleri de bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik etti.

Hentbol Şampiyonası Başarısını Hendek Milli Eğitim Müdürü ile Paylaştı-2

Milli Eğitim Müdürü Murat ÇEKİÇCİOĞLU, öğrencilere ve öğretmenlere başarılarından dolayı tebriklerini iletti. Öğrencilerin spor alanındaki bu başarılarının, sadece fiziksel gelişimleri değil aynı zamanda disiplin, takım ruhu ve liderlik gibi önemli değerleri de desteklediğini belirtti.

Ziyaretin sonunda öğrencilere, spor alanındaki başarılarının yanı sıra eğitim hayatlarında da başarılar dileyen Milli Eğitim Müdürü, Şehit Mahmutbey Ortaokulu'nun adını Sakarya'nın en iyi okulları arasına yazdırdığına vurgu yaparak öğrencilere teşekkür etti.

Bu güzel anı paylaşan öğrenci ve öğretmenlere tebriklerimizi iletiyor, başarılarının devamını diliyoruz.