Hendek Hüseyin şeyh Mahallesi’nden

Aşağı Hüseyin şeyh Mahallesi’nden Merhum Ahmet Karadeniz’in oğlu, Reşat Karadeniz'in abisi,  Samet ve Onur Karadeniz'in babası, Merhum Ali, İbrahim, İsmail ve Haydar Karadeniz'in kardeşi,Adil Karadeniz vefat etmiştir Cenazesi Bugün Hüseyin şeyh Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Hüseyin şeyh  Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Hendek Nuriye Mahallesinden 

Nuriye Mahallesinden Merhum Ahmet Necati Ergin’in oğlu, Nedim ve İbrahim Ergin’in abisi, Osman Horozcu, Nurettin Akyüzlü’nün, kayınpederleri, Ali ve Ahmet Ergin’in babası, Nadir Ergin vefat Etmiştir. Cenazesi Bugün Nuriye Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Nuriye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Adres  : Nuriye Mahallesi eski nal tesisleri arkası

Hendek Hüseyin Şeyh Mahallesinden

Aslen Hüseyin Şeyh Mahallesinden olup İstanbul’da ikamet eden, Merhum Hüseyin Yalçın Dişli’nin Eşi, Merhum Hasan Ali Dişli,  Zeki Güngör ve Adnan Güngör’ün yengesi, Uğur ve Erol Dişlinin annesi, Şakire Dişli vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni Camide kılınacak İkindi namazına müteakip İlçemiz Aile kabristanlığına defnedilecektir..


Hendek Bıçkıatik mahallesinde , Yeşilyurt Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.