Hendek Akova Mahallesinden

Aslen Erzurumlu olup Akova Mahallesinde ikamet eden, Dilek, Aynur, Ayfer ve Murat Karakuş’un babası, Mücahit Çoban, Sezai Kelici ve Erol Atış’ın kayınpederi, Aziz Hadi Karakuş vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Akova Şehitlik Caminde Kılınacak Öğle Namazına Müteakip Akova Mahallesi Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

Akova Mahallesi 6116 sok. Aytav Tavukçuluk Karşısı 

Hendek Güldibi Mahallesinden

Aslen Güldibi Mahallesinden olup Nuriye Mahallesinde İkamet eden Molla İsmail Bayındır’ın oğlu, Süleyman, Âdem ve Ekrem Bayındır’ın babası, İhsan Bayraklı ve Necati Aykırının kayınpederi, Hacı Hasan Bayındır vefat etmiştir.Cenazesi Bugün Nuriye Mahallesi Caminde Kılınacak İkindi Namazına Müteakip Nuriye Mahallesi Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

Adres : Nuriye Mahallesi 3657 sokak 6/1

Hendek Hüseyin Şeyh Mahallesinden

Hüseyin şeyh Mahallesinden Merhum Muammer(Nizam) Sütlü ‘nün oğlu,( Dohma) Türkan Sütlü ’nün eşi, Bedri Sütlü, merhum Yılmaz Sütlü, Ayhan Sütlü ve Neriman Çakır’ın abisi, Tuba ve Tolga Sütlü ‘nün babası, Kadir Sütlü vefat etmiştir.Cenazesi Bugün Yeşilyayla Köyündeki Hanesinden Alınarak Kılınacak İkindi Namazına Müteakip Yukarı Hüseyin şeyh Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Hendek Akova Mahallesinde ,  Güldibi Mahallesinde , Hüseyin Şeyh Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.