Puna Martinler Mahallesinden 

Puna Martinler Mahallesinden İbrahim, Muzaffer, Mücahit ve Merhum Cavit Cinli’nin babası, Mehmet Cinli vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Puna Mahallesi Kır Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Puna Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. 

Adres : Puna Martinler Mahallesi Hendek Kurtuluş Mahallesinden 

Kurtuluş Mahallesinden 

Merhum Birağa Der’in oğlu, Mustafa, Şakir ve Mahmut Der’in abisi, Hikmet ve İlhan ve Birağa Der’in babası, Hacı Ahmet Der vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Kurtuluş Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Kurtuluş Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir. 

Adres : Kurtuluş Mahallesi 

Hendek Rasimpaşa Mahallesinden

Aslen Dededüzü Köyünden olup Rasimpaşa Mahallesi’nde ikamet eden, Merhum Mehmet Güllü’ nün Oğlu, Merhum İsmet Güllü’ nün Kardeşi,  Adil ve Nadir Güllü’ nün Yeğeni, Ergün, Engin ve Sezgin Güllü’ nün Amcasının Oğlu, Mehmet Güllü’ nün Amcası, Serkan ve Serdar Güllü’ nün Babası, Hikmet 
Güllü vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Saat 15.00 de Rasimpaşa Mahallesi 6675 sokaktaki Hanesinden alınarak Rasimpaşa  Mahallesi Küba Camii’nde kılınacak ikindi namazına müteakip Kazımiye Aile Kabristanlığına 
defnedilecektir. 

Adres : Rasimpaşa Mah. 6675.Sokak Yazlık Cami Arkası

Hendek Kurtuluş Mahallesinde, Rasimpaşa Mahallesi , Martinler Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.