HENDEK BELEDİYESİ’NDEN MUAMMER SENCER CADDESİ UYARISI

Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Hendek Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından Muammer Sencer Caddesinde motorlu taşıt denetimi gerçekleştirildi. Kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uygulanırken, Hendek Belediyesi tarafından caddeye giriş ve çıkışların sadece yaya olarak yapılacağı hatırlatıldı.

Hendek’te Sonunda Uygulamaya Geçildi…

KURALLARA UYMAYANLARA CEZAİ İŞLEM UYGULANIYOR

Şehrin en işlek caddelerinden biri olan ve 5 Aralık 2022 tarihi itibari ile UKOME tarafından onaylanarak ‘10.00 - 24.00’ saatleri arasında tümüyle motorlu taşıt trafiğine kapatıldığı duyurulan Muammer Sencer Caddesi (Hendek Belediyesi Ana hizmet binası önü - Üniversite Caddesi-Saat Kulesi arası) güzergahında Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Hendek Belediyesi Zabıta ekipleri motorlu taşıt denetimi gerçekleştirdi. Kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uygulayan ekipler, caddeye girişlerin sadece yaya olarak yapılabileceği hakkında uyarılarda bulundu.

Hendek’te Sonunda Uygulamaya Geçildi…

KURALLARA UYALIM

Hendek Belediyesi’nden konuyla alakalı yapılan açıklamada, “5 Aralık 2022 tarihi itibari ile UKOME tarafından onaylanarak 10.00 - 24.00 saatleri arasında tümüyle motorlu taşıt trafiğine kapatıldığı duyurulan ilçemiz Muammer Sencer Caddesinde yine UKOME tarafından onaylanan karar gereğince Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Hendek Belediyesi Zabıta ekiplerimiz tarafından belirli periyotlarda denetimler devam edecek olup, kurallara uymayan kişi ya da kişiler hakkında cezai işlem uygulanacaktır. Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları adına kurallara uymaları önemle rica olunur” denildi.”

Haber :Hendek Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler