İlçemiz Hendek’in Dört Bir Tarafında , ana ve ara caddelerde özellikle gece geç ve sabahın erken saatlerinde başıboş bırakılan sokak köpekleri dehşet saçmaya devam ediyor. 

Son günlerde yoğun olarak gelen şikayetler ve sokak köpeklerinin saldırılarına maruz kalan, çocuk , bayan ve kişilerin, sağlık mercilerine yoğun olarak başvurduğu belirtiliyor. 

Hendek’te Sokak Köpekleri Dehşet Saçıyor

İlçe Merkezinde Yer alan bir işletmeyi açmak üzere gelen Bayan personele grup olarak saldıran köpeklerin saldırısı anbean güvenlik kameralarına böyle yansıdı. 

Yaşanan saldırıda, elinde bulunan çantayı köpeğin üstüne atması bile korkutmaya yetmediği ve şans eseri orad abulunan bir motorsikletli kişinin yardımıyla sokak köpeklerinin elinden kurtulan Bayan personel sabahın erken saatlerinde yaşanan saldırının şok onu halen yaşıyor. 

Özellikle İlçe Merkezinde , servis bekleyen, okula işe giden kişilerin ve hastane bölgesinde de çokça bulunan sokak köpekleri vatandaşlara korku saçmayı sürdürüyor. 

Sokak Köpekleri ile mücadelede yeterli önemin verilmediğini düşünen vatandaşlar, Hendek İlçe Merkezinde yaşanan bu durumların önün egeçilmesi için yetkililerden yardım bekliyor.