KORUYUCU AİLELER YEMEKTE BULUŞTU

Hendek Belediyesi ve Hendek Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından Hendek Bayraktepe Sosyal Tesislerinde Koruyucu Aileler için yemek programı düzenlendi.

YEMEK PROGRAMI

Hendek Bayraktepe Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemek programına, Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Öztürk, Sakarya ASH İl Müdürü Musa Zor, Şube Müdürü Ergün Oruç ve İl Müdürlüğü Koruyucu Aile Birim Sorumlusu Şerife Sakarya, Hendek Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Fatma Dursun, Hendek Sosyal Hizmet Merkezi personelleri, koruyu aileler ve çocuklar katıldı. 

Hendek’te Koruyucu Aileler bir araya geldi

FEN LİSESİ BAŞARISI

Düzenlenen yemek programında Sakarya Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Koruyucu Aile Biriminden Hizmet Alan bir öğrenci LGS sınavından Türkiye Genelinde %2.03’lük dilime girerek başarı göstererek Fen Lisesine girmeye hak kazandı. Koruyucu Aile Yemeğinde, Hendekte bulunan koruyucu ailelerin katılımı ile çocuğun başarısı kutlandı. Düzenlenen yemekte söz olan öğrenci, kendi gibi diğer koruyucu ailede büyüyen çocukların şanslı olduğunu ve kendi başarısı gibi diğer çocuklarında bu başarıyı elde edebileceğine gönülden inandığını söyledi ve şöyle devam etti; Kendilerini şefkat ile kucaklayan koruyucu Aileleri yolunu bilmeyen minik bir kuşu alıp önce onu sımsıcak avuçlarının içinde sakinleştirerek ilgi ve sevgi ile besleyip sonra o kuşa hayatı öğreten, izlemesi gereken rotayı gösteren aileler olarak tanımladığını belirterek devlet büyüklerine ve koruyucu ailelere çok teşekkür etti. Hendek Belediyesi tarafından çocuğumuza bisiklet hediyesini Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Öztürk takdim etti. Katılım sağlayan koruyucu aileler ve çocuklarına da hediyeler verildi. 

Hendek’te Koruyucu Aileler bir araya geldi

BAŞKAN BABAOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Sakarya ASH İl Müdürü Musa Zor, “Çocuğumuzu başarısından dolayı tebrik ediyorum.  Koruyucu ailesinin bu başarıda büyük önemi olduğunu düşünüyorum. Hendek’te 12 tane koruyucu ailemiz var. Koruyucu aile olmanın çok önemli olduğunu ve sayılarının daha da artmasını temenni ediyorum.  Koruyucu ailede büyüyen çocukların hayatlarındaki olumlu değişimler oluyor. Elde edilen bu başarının da diğer koruyucu ailelere örnek olacağını düşünüyorum. Çocuğumuza başarılarının devamını diliyorum. Tüm koruyucu ailelere, etkinliği düzenlemede emeği geçen tüm herkese, hediyeler ve yemek organizasyonu sağlayan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.”

Haber  : Hendek Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler