Hendek’te Jandarma Komutanlığı tarafından kayda geçen 02 - 04 Ağustos Tarihlerinde Tam tamına 27 farklı kişinin aynı gün içinde kayda geçer derecede iş kazasına maruz kalması sonucunda dikkatsizlik ve tedbirsizlik belirtilmesi şüphe uyandırıyor.

İş Kazalarının yoğun olarak yaşandığı 2. OSB Sanayi Bölgesinde fabrikaların iş kazaları konusunda önlemlerinin yetersiz olması sonucunda birçok kazanın meydana geldiği zaman zaman şikayet konusu olmakta. 

Tüm Kazaların Dikkatsizlik ve tedbirsizliğe bağlanması ve 27 kişinin bu şekilde iş kazasına maruz kalması büyük risk teşkilat emekte. 27 Kişiyle ilgili olarak Hendek Jandarma komutanlığının tahkikata başlanıldığı belirtilirken, Bu iş kazaların nerede ve kimlerce nasıl yaşandığı konusunda bir bilgi notu yer almadı.

İŞ KAZASI (12 OLAY)

Hendek İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında, 02 Ağustos 2023 Çarşamba günü değişik saatlerde, çeşitli işyerlerinde çalışan (12) kişi dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle farklı yerlerinden hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.

İŞ KAZASI (15 OLAY)

Hendek İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında, 04 Ağustos 2023 Cuma günü değişik saatlerde, çeşitli işyerlerinde çalışan (15) kişi dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle farklı yerlerinden hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.