Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerde yol güvenliğini artırmak ve yolların ömrünü uzatmak amacıyla başlattığı 'V Kanal' çalışmalarını Hendek ilçesinde sürdürüyor. Daha önce Söğütlü, Erenler ve Ferizli'de gerçekleştirilen V kanal imalatlarının ardından, şimdi de Hendek'te 6 mahallede çalışmalar tamamlandı.

hendekte-6-mahallede-v-kanal-calismalarini-tamamladi-4

Dikmen, Yeni Yayla, Kurtuluş, Kadifekale, Güney ve Sümbüllü mahallelerinde toplam 9 bin 550 metrelik V kanal imalatı gerçekleştirildi. Bu çalışmalar, yağışlarla birlikte taşınan malzemelerin daha etkili bir şekilde tahliye edilmesini sağlayarak yolların uzun ömürlü olmasına katkı sağlıyor.

Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, V kanal imalatlarının belirlenen program dahilinde devam edeceği vurgulandı. Söğütlü, Erenler ve Ferizli'de toplam 17 bin 500 metrelik imalatın tamamlandığı belirtilirken, Hendek’teki 6 mahallede yapılan 9 bin 550 metrelik çalışmanın da tamamlandığı ifade edildi.

Hendek’te 6 Mahallede V Kanal Çalışmalarını Tamamladı

Yapılan açıklamada, yol güvenliği ve yol ömrünü uzatma amacıyla V kanal çalışmalarının önemine vurgu yapılarak, program dahilinde çalışmaların devam edeceği belirtildi.