Hendek Olimpik Spor Kulübü Güreş Branşı, Milli Görev İçin Hazırlanıyor

 31 Temmuz - 6 Ağustos 2023 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek olan U-17 Dünya Güreş Şampiyonası için milli takımımızı temsil edecek sporcular ve antrenörleri belirlendi. Bu gurur verici görev için seçilen isimler arasında Hendek Olimpik Spor Kulübü sporcularından Alkan Akar ve Emir Tuğra Dayal ile kulüp antrenörü Yunus Özel yer alıyor.

Hendek Olimpik Spor Kulübü Başkanı Feyzullah Köstereli, milli takımımızı oluşturan 10 sikletten 2'sinin sporcularının ve bir antrenörünün kulüplerinden olduğunu ifade ederek, ilçe, il ve ülke adına gururlu ve mutlu olduklarını dile getirdi. Sporcuların dünya şampiyonasında ülkemizi temsil edecek olmasının kendileri için haklı bir onur olduğunu vurgulayan Köstereli, sporculara ve teknik heyete üstün başarılar diledi.

Hendekli Sporcular ve antrenörleri şampiyonaya görev üstlendiler

Bununla birlikte, Hendek Olimpik Spor Kulübü'nün kurucusu ve onursal başkanı aynı zamanda milletvekili olan sayın Ali İNCİ de sporcuların ve antrenörünün milli takımı temsil edecek olmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kendilerine muvaffakiyetler temennisinde bulunan İNCİ, aynı zamanda şampiyonaya tüm spor severleri İstanbul Başakşehir Spor Tesislerine davet etti.

Hendekli Sporcular ve antrenörleri şampiyonaya görev üstlendiler

Hendek Olimpik Spor Kulübü'nün güreş branşı, bu önemli görevle sporcularını ve antrenörünü uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmek için yoğun bir hazırlık süreci içerisinde. Hem kulüp hem de ülke adına gurur kaynağı olan bu sporcuların, dünya şampiyonasında başarılarının devamını diliyor ve destekliyoruz.

Sporcularımıza ve antrenörümüze başarılarla dolu bir şampiyona geçmesini temenni ederiz. Ülkemizin adını gururla duyurmalarını bekliyoruz.