'TEMİZEL AVRUPA KARATE ŞAMPİYONASI ÖNCESİ KAMPTA

Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcusu Yusuf Eren Temizel, 2024 yılı Şubat ayında Gürcistan-Tiflis kentinde yapılacak olan Ümit Genç ve U21 Avrupa Karate Şampiyonası için İstanbul’da milli takım kafilesi ile hazırlık kampına katıldı.

Hendekli Sporcu Milli takım kafilesi ile hazırlık kampına katıldı.

GÜRCİSTAN-TİFLİS’TE

Sayısız başarılara imza atan Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcusu Yusuf Eren Temizel, Gürcistan-Tiflis’te düzenlenecek olan Ümit Genç ve U21 Avrupa Karate Şampiyonasında  +76’kg Genç Erkekler Kategorisinde Ülkemizi ve Hendek’i temsil edecek. Hedefinin Avrupa şampiyonluğu olduğunu söyleyen Temizel, “Başarılarıma bir yenisini daha eklemek istiyorum en iyi şekilde şampiyonaya hazırlanıp zirveye çıkmak istiyorum. Kendime güveniyorum elimden gelenin en iyisini yapacağım. Desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu ve Hendek Milli Eğitim Müdürümüz Murat Çekiçcioğlu’na çok teşekkür ederim” dedi. 

Hendekli Sporcu Milli takım kafilesi ile hazırlık kampına katıldı.

BABAOĞLU: SPORCULARIMIZA GÜVENİYORUM

Gürcistan-Tiflis kentinde yapılacak olan Ümit Genç ve U21 Avrupa Karate Şampiyona öncesi kampa giren Temizel’e güvendiğini ve başarılarla döneceğini söyleyen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Gürcistan-Tiflis kentinde Ülkemizi ve ilçemizi temsil edecek olan sporcumuzun başarılı olacağına eminim. Spora ve sporcuya her zaman desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Şampiyonada sadece ilçemizi değil Ülkemizi temsil edecek olan tüm sporcularımıza ayrı ayrı başarılar diliyorum” dedi.'

Haber : Hendek Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler