Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 662. düzenlenecek olan Tarihi Edirne Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri, 07-08-09 2023 tarihlerinde Edirne Kırkpınar Sarayiçi Er Meydanı'nda yapılacak.

İlçemiz Hendek'in pehlivanları tecrübeli usta Gazanfer Kahveci nezaretinde bugün yaptıkları son ter idmanı sonrasında Tarihi Edirne Kırkpınar için dinlenmeye çekildi.

Hendekli Pehlivanlar Kırkpınar için hazırlıkları tamaladı

Yapılan antrenman sonunda bir değerlendirmede bulunan tecrübeli usta Gazanfer Kahveci şunları söyledi. Kahveci, "Çok verimli bir kış sezonu geçirdik. Geçen yıl yapmış olduğumuz hatalardan ders çıkararak, bu yıl daha da kontrollü bir şekilde çalışmalarımızı sürdürdük. Ben ekibime güveniyorum. İnanıyorum ki; Allah'ın izniyle hedeflerimize ulaşacağız. Kırkpınar'ın atmosferi, havası, suyu çok farklı. Biz tedbirimizi aldık, her şey nasip, her şey kısmet. Allah'ın dediği olur" diyerek sözlerini noktaladı.

Öte yandan, Hendek ekibi 06 Temmuz 2023 Perşembe günü 662. Tarihi Edirne Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri için, Edirne'ye hareket edecek.