Hendek Olimpik Spor Kulübü sporcusu Alkan Akar, 1-3 Ağustos tarihlerinde İstanbul'da gerçekleşen U17 Grekoromen Güreş Dünya Şampiyonası'nda dünya üçüncüsü oldu. Bu büyük başarı dolayısıyla kulüp binası önünde karşılama töreni düzenlendi.

Törene; AK Parti Sakarya Milletvekili ve Hendek Olimpik Spor Kulübünün Onursal Başkanı Ali İnci, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, diğer ilçe ve spor müdürleri, sporcu ailesi ve takım arkadaşları katıldı.

Hendek kulüp binası önünde karşılama töreni düzenlendi.

Hendek Olimpik Spor Kulübü Başkanı Feyzullah Köstereli, törende yaptığı konuşmada sporcularının uluslararası arenada 18. dereceye ulaştığını belirtti. AK Parti Milletvekili Ali İnci ve İl Müdürü Nevzat İnanç da konuşmalarında Alkan Akar'ı tebrik ederek ileride olimpiyat madalyası kazanmasını dilediler.

Sporcuya altın hediye eden AK Parti Milletvekili Ali İnci, ayrıca 20 bin TL para ödülü verdi. Tören, protokol üyelerinin sporcuya altın takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Hendek kulüp binası önünde karşılama töreni düzenlendi.

Elde ettiği başarıyla gurur kaynağı olan Alkan Akar'a yapılan karşılama töreninde sporcu ve ailesi duygusal anlar yaşadı. Program sonunda Hendek Olimpik Spor Kulübü Başkanı Feyzullah Köstereli, sporcunun ailesine, antrenörlerine ve destek verenlere teşekkürlerini iletti.

Dünya üçüncüsü sporcunun bu başarısı, Hendek Olimpik Spor Kulübü için de büyük bir gurur kaynağı oldu. Program sonunda Alkan Akar ve katılımcılar toplu hatıra fotoğrafı çektirdi. Tören, hem sporcuya destek olanların hem de sporcu ailesinin mutluluğunu yansıtan anlamlı bir etkinlik olarak sona erdi.

Hendek kulüp binası önünde karşılama töreni düzenlendi.