Kütahya'da 26 il, 83 kulüp ve 785 sporcunun katıldığı prestijli Diamond Cup Karate Turnuvası, Hendek Belediyesi Karate Takımı için büyük bir başarıya sahne oldu. Hendekli karateciler, turnuvada toplam 11 madalya kazanarak adlarından söz ettirdi.

Hendek Karate Turnuvasında Madalyalarla Parladı

Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcuları, turnuvada gösterdikleri üstün performansla göz doldurdu. Ömer Faruk Akın, Kerem Caner Akbulut ve Egemen Varlıca birinci olarak altın madalya kazanırken, Ali Efe Benli, Anıl Kadir Benli, Yusuf Eren Temizel ve Efe Kakış ikinci sırayı elde etti. Ayşenaz Kalaycı, Zeynep Hayırlı, Efe Dere ve Sefa Onur Er ise bronz madalyalarla yetinmedi ve üçüncü sırayı paylaştı.

Hendek Karate Turnuvasında Madalyalarla Parladı

Hendek Belediyesi Karate Takımı, toplamda 11 madalya ile turnuvayı tamamladı ve ilçelerini gururla temsil etti. Sporcuların gösterdikleri başarı, izleyiciler tarafından büyük bir alkış aldı.

Hendek Belediyesi Karate Takımı Teknik Direktörü Nurkan Kayacık ve antrenör Ümit Atış, madalya kazanan sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti. Kayacık ve Atış, "Zorlu mücadelelerin olduğu turnuvada kürsüye çıkarak bizleri gururlandıran sporcularımızı canı gönülden tebrik ediyoruz. Hendek Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu'na bize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Madalyaları ona armağan ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Hendek Karate Turnuvasında Madalyalarla Parladı

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ise Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcularının elde ettikleri başarılarla kendilerini gururlandırdığını belirtti. Başkan Babaoğlu, "Karatede Hendek, bir marka haline geldi ve her müsabakada alınan başarılı sonuçlarla bunu kanıtlıyoruz. Sporcularımız bir kez daha yüzlerimi güldürmeyi başardı. Antrenör ve sporcularımızı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu. Hendek Belediyesi Karate Takımı, başarılarıyla ilçelerini gururlandırmaya devam ediyor.