Turnuvaya 13 ülkeden, 25 farklı ilden, 143 kulüpten ve toplam 1950 sporcunun katılımıyla uluslararası bir nitelik kazandıran bu mücadelede Hendek Belediyesi Karate Takımı büyük bir özveriyle mücadele etti.

Hendekli karateciler, turnuvada büyük erkekler kategorisinde 75 kiloda Anıl Kadir Benli ile ikincilik elde etti. Ümit erkekler kategorisinde Efe Dere 63 kiloda ikinci sırayı alırken, Yusuf Eren Temizel +76 kiloda üçüncü oldu. Ümit erkekler +84 kiloda Ömer Faruk Akın, +70 kiloda Özgür Çağan Ergöz ve büyük bayanlar kategorisinde 68 kiloda İremnur Şahin de üçüncülük elde ederek turnuvayı tamamladı.

Hendek Karate Takımı, Uluslararası Karate Turnuvasında Parladı !

Hendek Belediyesi Karate Takımı Teknik Direktörü Nurkan Kayacık ve antrenör Ümit Atış, sporcuların gösterdiği bu üstün performansla gurur duyduklarını ifade etti. Kayacık ve Atış, "Yoğun katılımın olduğu bu turnuvada kürsüde yer alan sporcularımızı yürekten tebrik ediyoruz. Her daim Hendek'imizi en iyi şekilde temsil ediyoruz. Sporcularımızın bu çabalarını, Hendek Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu'nun ve destekleyen velilerimizin katkılarıyla taçlandırıyoruz" şeklinde konuştu.

Hendek Karate Takımı, Uluslararası Karate Turnuvasında Parladı !

Hendek Belediyesi Karate Takımı, bu büyük başarılarıyla hem Hendek'i hem de sporseverleri gururlandırmış oldu. Takım, gelecekteki müsabakalara daha da hazır ve motive bir şekilde ilerlemek üzere çalışmalarını sürdürecek.

Hendek Karate Takımı, Uluslararası Karate Turnuvasında Parladı !