Kocaeli’nde düzenlenen İller Arası Karate Turnuvası'nda Hendek Belediyesi Karate Takımı, gösterdiği başarılı performansla adından söz ettirdi. 22 il, 88 kulüp ve 1440 sporcu arasında gerçekleşen müsabakalarda Hendekli karateciler, toplamda 9 madalya kazanarak kürsüde kendine yer buldu.

Hendek Karate Takımı İller Arası Karate Turnuvasından başarıyla döndü-3

Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcularından Ahmet Emin Uzunoğlu ve Eğmen Varlıca, altın madalya kazanarak şampiyonluklarına bir yenisini daha ekledi. Ayşenaz Başer ise gümüş madalya ile ikinci sırayı elde etti. Bronz madalyaları ise Özgür Çağan Ergöz, Ali Efe Benli, Mert Ekrem İmamoğlu, Mehmet Efe Kayacık, Kerim Anıl Akbulut ve Mina Göçlü kazandı.

Hendek Karate Takımı İller Arası Karate Turnuvasından başarıyla döndü-4

Hendek Belediyesi Karate Takımı antrenörleri Ümit Atış ve Volkan Karagöz, turnuvada gösterilen performanstan memnuniyet duyduklarını belirterek, "Her turnuvada Hendek’imizi en iyi şekilde temsil etmek için mücadele veriyoruz. Çalışmaya devam edeceğiz; inanıyoruz ki daha güzel başarılara imza atacağız. Bizlere desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu ve Hendek Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Çekiçcioğlu’na çok teşekkür ederiz" dedi.

Hendek Karate Takımı İller Arası Karate Turnuvasından başarıyla döndü-2