Hendek Belediyesi Karate Takımı, Bolu'da gerçekleştirilecek olan Yıldızlar Karate Grup Müsabakalarına katılıyor. İki gün sürecek müsabakalarda, 9 sporcu yarışacak ve hedefleri madalya kazanmak. Yarı final müsabakalarında Şehit Mahmutbey Ortaokulu öğrencilerinden Özgür Çağan Ergöz, Kayra Bahadıroğlu, Kerem Caner Akbulut, Duru Gürsu ve Zeynep Turunç, Şehit Ahmet Özsoy İmamhatip Ortaokulu öğrencisi Zeynep Hayırlı,

Hendek Karate Takımı Finaller İçin Mindere Çıkıyor

Hendek Atilehanım Ortaokulu öğrencisi Yağmur Yeşil, Ziya Gökalp Ortaokulu öğrencisi Sait Kaan Kuru ve Hendek Aşağıçalıca Ortaokulu öğrencisi Serhat Arda Bak mücadele edecekler. Karateciler, karşılaşmalar için hazırlıklarını tamamladılar ve madalyaları toplamak için mindere çıkacaklar.

Hendek Karate Takımı Finaller İçin Mindere Çıkıyor

Hendek Belediyesi Karate Antrenörleri Ümit Atış ve Volkan Karagöz, sporcuların hazırlıklarını tamamladıklarını ve finale katılmak için mücadele edeceklerine inandıklarını belirttiler. Hendek İlçe Millî Eğitim Müdürü Murat Çekiçcioğlu da sporculara başarılar dileyerek, Hendek'i en iyi şekilde temsil edeceklerine ve final bileti alarak döneceklerine inandığını ifade etti. Antrenörleri ve ilçe millî eğitim müdürü sporcuların yanında olmaya devam edeceklerini belirttiler.