Hendek’te Eylül Ayı içerisinde yaşanan iş ve trafik kazası olaylarını derledik 

TAKSİRLE YARALAMA

14.09.2023 günü Mahmutbey Mahallesi … Caddesi üzerinde H.S. isimli şahsın sevk ve idaresinde bulunan 54 AIY ** plakalı araç ile geri manevra yaptığı esnada yoldan yaya olarak geçmekte olan N.K. isimli şahsa çarpması sonucu meydana gelen kaza olayı ile ilgili gerekli tahkikata başlanmıştır.

TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMA

16.09.2023 günü Kemaliye Mah. …. Caddesi üzerinde durumundan şüphelenilerek durdurulan 54 TN ** plaka sayılı araç sürcüsü Şüpheli E.Ö.(E.1973) isimli şahsın 1.27 promil alkollü olduğunu tespit etmiş konu ile ilgili tahkikata başlanmıştır.

İŞ KAZASI (7 OLAY)

Hendek İlçe J.K.lığı sorumluluk sahasında, 15 Eylül 2023 Cuma günü değişik saatlerde, çeşitli işyerlerinde çalışan (7) kişi dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle çeşitli yerlerinden hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.

İŞ KAZASI (5 OLAY)

Hendek İlçe J.K.lığı sorumluluk sahasında, 16 Eylül 2023 Cumartesi günü değişik saatlerde, çeşitli işyerlerinde çalışan (7) kişi dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle farklı yerlerinden hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.