Bir yıl gibi kısa bir sürede yaşanan çukurlar bölge esnafını bezdirirken, çareyi kendi imkanlarıyla çukurlara beton dökmekte bulmuşlardı. 

Betonlarca anlık çözüm olsada, gelinen süre zarfında çukurlar yeniden ortaya çıktı. Duyarlı Vatandaş Yetkililere şöyle seslenerek çukurlarla ilgili olarak Eso Es verdi, çevre belediyeleri esprili bir şekilde göreve davet etti. 

hendek-bestepeler-caddesi-mudahale-edilmeyi-bekliyor-2

‘‘Düzce Belediyesi , Kocaeli Belediyesi , Bolu Belediyesi Bilecik belediyesi  duyun lütfen sesimizi. Şu çukurları dolduracak bir hayırsever. Belediye arıyorum. Sakarya ve Hendek belediyesinden umudumuz kalmadı artık . Birileri beddua ederken. Hayır dualarına. Talip belediye arıyoruz . Vatandaş beton dökse de nafile. Kar etmiyor .Yer. Hendek yeni mah  Beştepeler. Caddesi .’’
 
Beştepeler Caddesindeki bu durumun çözülmesi noktasında, çözüm beklerken, caddeye hemen devamında bazı alanlarda yolda büyük çapta çökmeler oluştu.

Hendek’te bir garip sinyalizasyon…

Ayrıca bölgede yer alan okul ve çevresindeki Trafik ışıkları çalışmamakta olması, gerek öğrencilere gerekse yola sinyalizasyon dışı giriş  ve çıkışlarda kazalara davetiye çıkarmasına neden oluyor.