Her yaştan kahve sever misafiri ağırlamak, dünya kahvelerini sunarak yeni deneyimler yaşatmak için Globica Coffee Shop Hendek’te de açıldı.

Gerçekleştirilen Açılış Öncesinde Bir Konuşma Yapan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu şunları söyledi ; ‘Bugün Hendek’imizin güzel bir noktasında güzel bir açılışta toplandık. Öncelikle Mekan sahiplerimiz , işletme sahiplerimiz adına her biriniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. Evet Kadın Girişimcileri destekliyoruz. Artık Kadın girişimlerimiz revaçta, yine bir tanesiyle güzel bir işletmeyi birlikte açacağız , beraber açacağız. Allah razı olsun ilçemize güzel bir esar kazandırdılar, mevlam hayırlı uğurlu etsin. Uzun yıllar şehir dışında Ticaret ile uğraşan, Hendekli olarak; Hendek' imize yatırım yaptığınız için teşekkür ediyorum.’dedi

Globica Coffee Shop     Hendek’te Açıldi-17

Başkan Babaoğlu Kurdeleyi İşletme Sahibi Fulya Hacıoğlu ile birlikte kesmesinin ardından Coffee Shop iç bölümlerinde yer alan konuklarla birlikte kahve tat dı, cafe de incelemelerde bulundu.

Gerçekleştirilen açılışa, Hacıoğlu ailesinin aile büyükleri, dostları akrabaları, Hendek ilçesinde faaliyet gösteren siyasi parti ilçe temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda konuk katılım sağladı.

Globica Coffee Shop     Hendek’te Açıldi-3

Ankara Merkezli bir firma olan Globica Coffee Shop Kuruluş misyonunu şu şekilde özetleyen işletme sahibi Fulya Hacıoğlu ; ‘Bir kahve ile başlar muhabbetimiz. Her yeni yüz, yeni bir deneyim, farklı bir hikaye demektir. Bizi mutlu eden, misafirlerimizi mutlu görmektir.Dünyanın çeşitli leziz kahvelerini sunarken, daha güzel hikayeler yaşamak, misafirlerimizle ve bulunduğumuz çevre ile daha güçlü ilişkiler kurmak için çalışıyoruz.’ dedi.

Globica Coffee Shop     Hendek’te Açıldi-8

Çankaya'da Kurulan ve Tüm Türkiyeye şubeleriyle hizmet ağını genişleten Globica Coffee Shop nitelikli kahve çekirdekleri ile hazırladığı kahveleri, nefis pastaları ve lezzetli sandviçleri misafirlerime sunduğu Hendek Coffee Shop da ayrıca kruvasan, çörek, simit, ürünlerinde bulabilecekler.

AÇILIŞTA ÇEKİLEN TÜM FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ.