Büyükşehir Belediyesi'nin uzman ekipleri, Sakarya'nın farklı bölgelerinde doğa severlerle bir araya gelerek sonbaharın doğal güzelliklerini paylaşıyor. 7 hafta süren programın sonuncusu olan bu etap, katılımcılara unutulmaz anılar yaşattı.

Doğa Severler Sonbaharın Keyfini Böyle Çıkardılar

Doğaseverler, 1350 rakıma kadar çıkarak Sakarya'nın muhteşem manzaralarını gözlemleme fırsatı buldular. Yaklaşık 14 kilometrelik yürüyüş sırasında doğada vakit geçirme becerileri ve doğanın zenginlikleri hakkında bilgi aldılar. Spor ve egzersiz hareketlerinin yanı sıra keyifli sohbetler ve molalar, katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

Sonbahar yürüyüşlerinin sonunda, etkinlikte çekilen fotoğraflarla bu unutulmaz deneyim ölümsüzleştirildi. Programın bu etabı, 1000'den fazla katılımcısıyla rekor kırdı.

Doğa Severler Sonbaharın Keyfini Böyle Çıkardılar

Büyükşehir Belediyesi, doğa severleri spor yapma fırsatı sunan ve şehrin eşsiz güzelliklerini keşfetme olanağı sağlayan Doğa Yürüyüşleri programını gelecek kış sezonu için planlamaya devam ediyor. Tüm Sakaryalılar, doğanın güzelliklerini keşfetme heyecanına katılmaya davet ediliyor.