1992 doğumlu ve 5 yıl Türk Silahlı Kuvvetleri'nde Uzman Çavuş olarak görev yaptıktan sonra sağlık nedeniyle sözleşmesi feshedilen Resul Acarlı, şu anda Çamlıca Mahallesi'nde esnaflık yapıyor.

Evli ve iki çocuk babası olan Resul Acarlı, gençlerin geleceğine umutla baktığını ve mahalle sakinlerine daha iyi bir temsil için muhtarlık görevine talip olduğunu belirtiyor. "Geleceğe umutla bakan gençlerin hayali sizlerin elinde, komşu söyleyecek, biz çalışacağız" diyerek mahalle sakinlerinden destek istiyor.

Halka hitap eden Acarlı, şu ifadelerle duygularını dile getirdi: "İhtiyacımız olan iyi bir temsil ve haklarımızın aranmasıdır. Bunu sağlamak için Hendek Çamlıca Mahallesi Muhtar Adayıyım. Kamuda 5 yıl görev yaptığım için tüm resmi kurum ve kuruluşlarla iyi ilişkilerim var. Tuttuğunu koparan bir muhtarın müzakere gücü ile başta eksik ve tarım araçlarının bile çıkmaz olduğu yollar olmak üzere ana sorunlarımızı çözebiliriz."

Acarlı, halka sunduğu vaatlerinde, her masada sözünü dinleten ve hizmet getiren bir muhtar olma sözü veriyor. Toplantılarda, büyüklerinin ve kardeşlerinin yaşanabilir bir mahalle için güçlü ve net konuşacağını ifade ediyor.

Çamlıca Mahallesi sakinlerinden destek bekleyen Resul Acarlı, "Siz değerli Çamlıca halkının desteklerini bekliyorum" diyerek mahalle sakinlerini birlikte daha yaşanabilir bir mahalle için çalışmaya davet ediyor. Mahalle sakinleri, Acarlı'nın muhtarlık için gösterdiği bu istek ve enerjiyle ilgili heyecanla karşılık veriyor.