Hendek ilçesinde uzun yıllardır hukuk sektöründe başarılı bir şekilde faaliyet gösteren Av. Muharrem Bülbül'ün hukuk bürosu, yeni yerinde düzenlenen bir açılış töreniyle hizmet vermeye başladı.

Hendek İçözler İşmerkezi'nin ikinci katında gerçekleşen açılış, Cumartesi günü saat 14:00'te yoğun katılımla gerçekleşti. Açılışa, Çakallık Muhtarı Coşkun Samur, Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı, Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, İl Başkanı Oğuz Alkaş, Sakarya Barosu Başkanı İlknur Ebiz Yıldız, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve birçok davetli katıldı.

Bülbül Hukuk Bürosu, Hendek İlçesinde Yeni Yerine Taşındı !

Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Babaoğlu, Muharrem Amca ve onun avukat kızları Mine Bülbül Keskin, Merve Bülbül Çoruhlu ve Şahika Berra Bülbül'e yeni ofislerinin hayırlı olmasını dileyerek, "Çalışmalarında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yeni hukuk bürosunun açılışı, ilçede hukuk alanındaki profesyonel hizmetlere olan talebi daha da artırarak, bölgedeki hukuk ihtiyaçlarına cevap vermeye devam edecek gibi görünüyor. Yeni ofisin, bölge halkına kaliteli hukuki destek sunma misyonuyla faaliyetlerine başlaması, hukuki konularda çözüm arayanların ilgisini çekecek gibi duruyor.