Hendek İkramiye Mahallesinden

İkramiye Mahallesinden Şevket ve İsmail Hünerli’nin babası, Yusuf Hünerli vefat etmiştir. Cenazesi Bugün İkramiye Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip İkramiye Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir. 

Hendek Yeşilvadi Mahallesinden

Aslen Yeşilvadi Mahallesinden olup Adapazarı’nda ikamet eden, Merhum Tacettin, Sezai Altmış ve Osman Horoz’un yeğeni, Cemil, Caner ve Soner Horoz’un kardeşi, Hasan Horoz’un kızı, Seda Aslan vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Yeşilvadi Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Yeşilvadi Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir. 

Hendek Bıçkıatik Mahallesinden

Aslen Bıçkıatik Mahallesinden olup Çiftlik Mahallesinde ikamet eden merhum Ebastalı Mustafa Uçar’ın oğlu, merhum Ebastalı Mahmut, Hüseyin Uçar ve Ahmet Tanzim ’in yeğeni, Mustafa Uçar’ın babası, ilçemiz esnaflarından mimar Selçuk Uçar’ın amcası, emekli gümrük müşaviri Mehmet Uçar vefat etmiştir.Cenazesi Bugün Büyük Camiinde Kılınacak İkindi Namazına Müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Adres: Çiftlik Mahallesi Girişi

Hendek İkramiye Mahallesinde ,   Yeşilvadi Mahallesinde , Bıçkıatik Mahallesinde  vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

Hendek İkramiye Mahallesinde ,   Yeşilvadi Mahallesinde , Bıçkıatik Mahallesinde  vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.