Hendek Servetiye Mahallesinden 

Servetiye Mahallesinden Demirci Ahmet Kavas’ın eşi, Kazım Şan’ın kardeşi, Hasan ve Hüseyin Kavas’ın yengesi, Ertan ve İsmail Kavas’ın annesi, Nuriye Kavas vefat etmiştir.Cenazesi Bugün Servetiye Mahallesi Caminde Kılınacak İkindi Namazına Müteakip Servetiye Mahallesi Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

Hendek Kemaliye Mahallesinden

Kemaliye Mahallesinden olup Yeni Mahallede ikamet eden İlçemiz esnaflarından merhum Ahmet Zogo’nun torunu, merhum Osman Güneş’in oğlu, merhum Oral Güneş’in yeğeni, Firdevs ve Hidayet Güneş’in abisi, İbrahim Güneş’in amcasının oğlu, Ahmet Güneş vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Merkez Büyük Caminde Kılınacak Öğle Namazına Müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

Adres : Servetiye Cad. Büyük Ak kent Sitesi Yeni mahalle muhtarlığının arkasındaki apartmanlar.

Hendek Çağlayan Mahallesinden

Çağlayan Mahallesinden merhum Kemal Esen’in torunu, Merhum Kamil Esen’in oğlu, Yusuf Esen’in abisi, Kerem Esen’in babası, Ergin, Tacettin Esen ve Çağlayan Mahallesi muhtarı Muharrem ve Kadri Bedel’in yeğeni, Murat, Emrah ve Melih Esen’in amcasının oğlu, Murat Esen vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Çağlayan Mahallesi Caminde Kılınacak Öğle Namazına Müteakip Çağlayan Mahallesi Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

Hendek Kazımiye Mahallesinden

Kazımiye Mahallesinden Orman İşletmesi personeli Ferhan ve Özkan Bilgin, Emekli Astsubay İbrahim Susyal ve İsmail Susyal’ın dayısı, Milli Eğitim personeli İsmail ve Mükerrem Höbek’in dedesi, Zihni Oruç’un kayınpederi, Emekli Orman İşletmesi personeli Hasan Bilgin ve Ayfer Oruç’un babası,  Emekli posta memuru Postacı Mustafa Bilgin vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kazımiye Mahallesi Caminde Kılınacak Öğle Namazına Müteakip Kazımiye Mahallesi Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

Hendek Kemaliye Mahallesinden , Çağlayan Mahallesinden , Kazımiye Mahallesinden  vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.