Haber Yarıca Mahallesinden

Yarıca Mahallesinden Osman, Hasan, Kemal ve Cemal Kızıltan’ın babası, Alaattin, Sebahattin ve Aydın Kerte’nin dayısı, Ali, Hakkı ve Bülent İmat’ın Eniştesi, Halit Kızıltan vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Yarıca Mahallesi Camiinde kılınacak İkindi namazına müteakip defnedilecektir.

Adres. : Yarıca Mahallesi


Hendek Dereboğazı Mahallesinden

Dereboğazı Mahallesinden Merhum Zehra Efe’nin oğlu, Hüseyin Önüralp ve Nermin Acet’in Babası, Fethiye Taç ve Hasan Gülova’nın abisi, Ömer Önüralp, Furkan ve Cemal Acet’in Dedesi, Cevdet Acet Kayınpederi, Fevziye Önüralp’in eşi, İlçemiz eski esnaflarından Ergin Nergis Önüralp vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Dereboğazı Mahallesindeki hanesinden alınarak Yeni Camide kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Adres. : Dereboğazı Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi - Eski Vanilya cafe 300 mt ilerisi sol çıkmaz ara

Hendek Balıklı İhsaniye Mahallesinden

Balıklı İhsaniye Mahallesinden Merhum Osman Taşpınar’ın kızı, Recep Ali Hayırlı ‘nın yengesi, Yunus Nadir Hayırlı ’nın annesi,  Hüseyin, Ali, Fevzi ve Muhammet Taşpınar’ın ablası, Hüseyin şeyh mahallesinden Merhum. Şaban Hayırlı ‘nın eşi, Fikrîye Hayırlı vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Balıklı İhsaniye Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Balıklı İhsaniye Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Adres. : Balıklı İhsaniye Mahallesi

Hendek Dereboğazı Mahallesinden ,   Balıklı İhsaniye Mahallesinden vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.