Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Ofis Sanat Merkezi’nde düzenlediği etkinliklerle çocuklara unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Bu kez, “Bisikletler” adlı animasyon filmiyle minikleri buluşturan Büyükşehir, çocuklara keyifli bir akşam sunmanın mutluluğunu yaşıyor.

Minik kalplere dokunan etkinliklerle çocuk gelişimine katkı sağlayan Büyükşehir Belediyesi, ocak ayı kültür takviminde çocukları unutmuyor. Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen son etkinlikte ise Manuel J. García’nın yönetmenliğini üstlendiği “Bisikletler” animasyon filmi çocukları eğlenceli bir maceraya sürükledi.

“Bisikletler” animasyon filmi çocuklara keyifli bir akşam yaşattı.

Film, şehirlerini korumak için maceraya atılan bir grup bisikletin hikayesini anlatıyor. Minikler, bu keyifli gösteriyle günlük streslerini atarken, aileleriyle birlikte eğlenceli bir gün geçirdi. Etkinliğe gösterilen yoğun ilgi sonrasında, katılımcılar Büyükşehir Belediyesi’ne ev sahipliği için teşekkür etti.

“Bisikletler” animasyon filmi çocuklara keyifli bir akşam yaşattı.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından yapılan açıklamada, “Çocuklar için büyük bir hassasiyetle hazırladığımız etkinlikler aralıksız devam ediyor. Özellikle sömestr tatilinde tüm Sakaryalı aileleri miniklerini stresten uzaklaştıran organizasyonlara davet ediyoruz. Çocuklarımızın gelişimine katkı sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” denildi.