Ortak çalışmanın ardında, genç ve dinamik karatecilerin cesareti yatıyor. Hendek Belediyesi Karate Takımı, sporcuları Özgür Çağan Ergöz, Sait Kaan Kuru, Sefa Onur Er, Mehmet Efe Kayacık, Anıl Kadir Benli, Yiğit Eren Kaba ve Yusuf Eren Temizel ile bu önemli kampa katıldı. Toplamda 5 gün süren bu etkinlikte, hem katılımcılar hem de organizasyonun ev sahipleri Çorum Belediyesi Karate Takımı, bir arada olmanın mutluluğunu yaşadı. Hem birlikte çalışma fırsatı bulan sporcular, hem de özel etkinlikler ve Çorum'un güzelliklerini gezerek stres atmış oldu.

Birlikte kampın renkli ve verimli atmosferine dahil oldu-3Hendek Belediyesi Karate Takımı Teknik Direktörü Nurkan Kayacık ve antrenör Ümit Atış, bu ortak çalışmanın verimliliğine ve güzelliklerine dikkat çekti. Katılan 7 sporcuyla birlikte bu kampın kendileri için oldukça iyi geçtiğini vurguladılar. Kayacık ve Atış, birlikte antrenman yapma ve vakit geçirme fırsatının, sporcuların hem fiziksel hem de ruhsal açıdan gelişimine katkı sağladığını dile getirdi. Bu kampın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür etmeyi de ihmal etmediler.

Birlikte kampın renkli ve verimli atmosferine dahil oldu.

Çalışmanın sonunda, organizasyonun ev sahipleri olan Çorum Belediyesi Karate Takımı, aynı zamanda Milli Takım antrenörü de olan Nurkan Kayacık'a desteklerinden dolayı plaket takdim etti. Bu etkinlik, sporun gücünü, birlikte hareket etmenin önemini ve dayanışmanın ne kadar değerli olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu